Zakelijke toepassingen fotografie bewerkingen

De kracht van een goede foto of een sprekend beeld kan heel bepalend zijn voor jou of je onderneming. Laat de identiteit van jouw bedrijf spreken door onze exclusieve fotografie en unieke foto bewerkingen.

Annemieke van der Molen

Onze specialiteit is het maken van etalages met een hoge attentiewaarde en een sterk onderscheidendkarakter door het gebruik van exclusief decoratiemateriaal. Wij ontwerpen een eigentijdse, opvallende en unieke sfeer, geheel afgestemd op de wens van onze klanten.

Bedrijfsoverdracht van vader op zoon. Linfosys is een afkorting van "Lion informatie systemen". Het sterrenbeeld van vader is ook "Leeuw".

Over Linfosys: Sinds 1986 leveren wij een uitgebreid pakket aan servicemogelijkheden. Nog steeds is Linfosys continu bezig om te vernieuwen en de service te verbeteren. Op deze weg naar vernieuwingen ontwikkelen wij een breed scala aan producten en diensten welke u bij ons kunt afnemen.

Grijp de aandacht

De juiste foto’s kunnen de ervoor zorgen dat je bedrijf met één foto direct een bepaald gevoel creëert. Zo kan je goed de kwaliteit van je product overbrengen, maar ook succesvol de sfeer en het karakter van jouw bedrijf.

Kinderen moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen in overeenstemming met hun mogelijkheden tot zelfstandige, verantwoordelijke mensen, die goed zijn toegerust voor deelname aan de samenleving.

Daarom koos Den Bongerd als thema voor de schoolposter: "Kom jij ook den Bongerd ontdekken. Hiervoor lieten ze diverse kleuters fotograferen en bewerken door The FiXzi Factory.

Links

We horen graag van je!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijs aanvragen.

Adresgegevens

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

Telefoonnr  +31 (0) 6 24 71 01 71
info@thefixzifactory.nl

 
 

Social media