Over ons

Wij zijn een fotograaf en een beeldbewerker.


Marleen Vorster

Na haar studie aan Sint Lucas in Boxtel (reclame- en presentatietechnieken) maakte ze de overstap naar de kunstacademie in Tilburg. Daar kwalificeerde ze zich als docent kunstbeschouwing en kunstgeschiedenis. Toch besloot ze een andere richting uit te gaan en startte ze als manager bij een IT bedrijf op de software ontwikkel afdeling. Daar leerde ze alles over grafisch design en ontwikkelde ze ninja skills in het diverse applicaties uit de Creative Cloud. Ze combineerde deze kennis met haar creativiteit en MadameThenadier werd geboren. Al snel ontstond er de herkenbare verfijnde fantasy stijl bestaande uit photomanipulatie en illustratie.


Peter Jan Fernhout

Bij Peter Jan Fernhout van XziXzi Photography bent u aan het juiste adres. Hij fotografeert op creatieve wijze mensen, gebeurtenissen en omgevingen.

Vanaf 2003 heeft Peter Jan ruime ervaring opgedaan in diverse branches. Hij gelooft absoluut in kwaliteit boven kwantiteit en zijn passie voor fotografie is in elke opname terug te zien. Hij fotografeert met gevoel en tijdens fotosessies weet hij een ontspannen sfeer te creëren. Klanten laten zich op hun gemak fotograferen, met als resultaat dat de opnamen verder gaan dan de eerste indruk.


We horen graag van je!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of prijs aanvragen.

Adresgegevens

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

Telefoonnr  +31 (0) 6 24 71 01 71
info@thefixzifactory.nl

 
 

Social media